online orvosi tanács

Az online orvosi konzultáció értékeit már megtapasztalhatták, akik panaszaikra videotelefonos hívás során kaptak jól alkalmazható tanácsot, megnyugtató tájékoztatást.

A jelenlegi helyzetben érthető, ha elgondolkozunk azon, van -e értelme felkeresni a rendelőt, ahonnan akár komoly fertőzést is hazavihetünk problémánk mellé. Természetesen a jelenlétet megkívánó panaszra nem tud diagnózissal szolgálni egy online orvosi beszélgetés, viszont aggodalmainkat, bizonytalanságainkat helyes irányba terelheti.

Miben segít az online orvosi tanácsadás?

Nem minden betegség, tünet, sérülés igényel rendelői jelenlétet és bizonyos jelenségek videón keresztül is jól láthatóak, diagnosztizálhatóak. Lássuk csak, mire számíthatsz az online videotelefon során, mi az, amiben online úton is segíthet egy szakorvos:

  • Mit tegyünk most? Merülhet fel egy akut betegség kezdetén a tünetek megjelenésekor. Az online elérhető szakorvos kérdései alapján felméri a problémád, majd útba igazít, milyen lépéseket tehetsz a megoldásért, diagnózisért, illetve azt is megtudod, hogy indokolt -e azonnali vagy későbbi személyes megjelenés. Azonnali teendőkben is segíthet, tanácsot ad a házi ápolásra, elsősegélyre.
  • Az online orvosi tanácsadás időt, energiát takarít meg neked. Ugye többször tapasztaltad már, hogy a háziorvos csupán elbeszélget veled a tapasztalt tüneteidről, majd beutal a megfelelő szakrendelésre? Akár azonnali beutalót, szakrendelésre való javaslatot kaphatsz, ezzel megspórolhatod a személyes megjelenést.
  • Találgattad már az orvosi nyelvezet, vagy az értékekben jelentkező eltérések jelentését? Egy eltéréseket, rendellenességeket tartalmazó eredmény átvétele után legtöbbször komoly szorongás ül a betegre az orvossal való találkozásig. Az online orvosi konzultáció során meglévő leletek birtokában megnyugtató magyarázatot kaphatsz egészségi állapotodat illetően. Emellett második orvosi véleményre is használhatod a lehetőséget.
  • Nem kell tovább magadban fantáziálnod, ha bármi eltérést érzel egészségi állapotodat illetően. Egy hívás és megkapod a helyes válaszokat arra vonatkozóan, mivel érdemes foglalkoznod és mivel nem. Mi a rendellenes és mi a természetes jelenség, esetleg életkorodból adódóan. Meglesz a saját egészségőröd online eszközödön.

Az online orvosi konzultáció most olyan éves díjért elérhető egyesületi tagjainknak, amit nem lehet visszautasítani. Legyen videóorvosi elérhetőséged már ma.

Tudj meg többet rólunk!