Telefonos és online orvosi videó konzultáció

Mindent megtettél annak érdekében, hogy egészségesebben élj? Akkor bizonyára ritkábban és rövidebb ideig betegeskedsz. Lehetséges, hogy ezáltal a rutinod is kisebb az akut betegségek hirtelen fellépő tüneteinek kezelésében és az sem meglepő, ha nem vagy orvoshoz szaladgáló típus. Honnan szerzel tanácsokat, kire hallgatsz, ha beteg vagy?

Az internet adta tudáshalmaz tálcán kínálja magát, hogy egy-egy tünet alapján komoly diagnózist állíthass fel saját magad részére. Már ha a kilátásba helyezett betegségtől nem lesznek további tüneteid, hiszen sokszor valóban rémisztőek a lehetőségek. Mennyivel hasznosabb megoldás, ha egy gyors telefonhívással tapasztalt szakorvos véleményét hallgathatod meg. Teljes körű diagnózisra természetesen itt sem számíthatsz, de megbízható iránymutatást biztosan kaphatsz.

Az orvosi call center szolgáltatás remek megoldás, ha megnyugtató orvosi tanácsra lenne szükséged. Könnyen elérhető segítséget nyújt, ha hirtelen, vagy akár az éjszakai órákban merülnek fel gyógyszeradagolási, betegápolási kérdéseid, vagy bizonytalan vagy a téged érintő egészségügyi kérdésekben. Pár gyors bíztató tanács, megerősítés bizonyos esetekben aranyat ér.

Egyesületünk alaptagsága a Dokit Okosan Start program éves szinten már 990 forintért biztosítja számodra a nap 24 órájában elérhető telefonos orvosi konzultációt. Ez egy 7/24-ben hívható asszisztencia szolgáltatás: orvosi segélyvonal. Használatával elérhetővé válik számodra, hogy telefonon közvetlenül orvosokkal konzultálhass egészségi állapotodról, orvosi leleteidről.

Természetesen nem csak akut esetekben lehet szükségünk szakértő orvosi tanácsra. Néhány terület, ahol valóban nem ajánlott csupán betegtársainkra, ismerőseinkre hallgatnunk, és jól jöhet egy online konzultáció:

  • Mozgásszervi és edzői tanácsok
  • Táplálkozási tanácsok
  • Szív – és érrendszeri online állapotfelmérés

Az egészségedet érintő kérdések mellett betegjogvédelmi tanácsokat is kaphatsz, magabiztosabban, nyugodtabban tájékozódhatsz egészségügyi kérdéseiddel, problémáiddal kapcsolatban.

Online videó konzultáció

Az online videó konzultáció egy egészen új innováció, amely egy mobil applikáció segítségével teremti meg annak a lehetőségét, hogy orvosokkal kommunikálhass. Egy előre választott időpontban, akár az otthonodból, anélkül, hogy a településedről elutaznál, vagy akár az ágyadból kikelnél gyakorló orvossal beszélhetsz úgy, hogy látjátok egymást. Leletet tudtok megosztani egymással, amit az orvos számodra is érthetően értékelhet, értelmezhet. Az online videó konzultáció a Dokit Okosan Pro és Prémium tagsággal érhető el az egyesületi tagok számára.

Milyen előnyökkel jár az online orvosi konzultáció?

  • Nincs sorbaállás és várakozási idő, sőt még ki se kell mozdulnod otthon, ha egészségi állapotod azt nem teszi lehetővé.
  • Nem kell aggódnod, próbálkoznod, hanem ott és akkor kapsz segítséget, amikor szükséged van rá.
  • Biztos lehetsz benne, hogy meghallgatnak, és szakértő tanácsot adnak.
  • Minden kérdésedet felteheted, ezzel megnyugvást nyerhetsz.

Fordulj bizalommal hozzánk, bízunk, benne mielőbb tagjaink közt tudhatunk! 

Tevékenységünk három alappillérre épül, ami egyszerre ösztönöz, véd, segít és gyógyít: interaktív előadások, szemléletformáló életmódprogramok és a csoportos egészségbiztosítás, ami támogatást nyújt abban, ha egészségügyi ellátásra lenne szükségünk.

Tudj meg többet rólunk!