egészségbiztosítás

A múlt évben az egészségvédelem sokkal nagyobb hangsúlyt kapott életünkben, mint azt januárban gondoltuk volna. A Covid 19 olyan komoly korlátozó intézkedéseket hozott, amit mindannyian először tapasztalhattunk meg. Napi rutinná vált a a fertőzés elleni védekezés és többé-kevésbé a négy fal között is komolyan vettük a szakértők tanácsait.

2021 év eleje még nem hozott változást. A védőoltás igénylése menekülőútnak látszik, de még mindig sok a bizonytalanság bennünk, bár tudjuk, hogy ez az egyetlen lehetőség, hogy az oly rég száműzött szabad életünk visszatérhessen végre. Akárhogy is nézzük a vírus elleni védekezés, a korlátozások visszaszorították orvoslátogatásaink számát. Többségében elmaradtak a nem akut fogorvosi beavatkozások, halasztottuk az évente ajánlott szűrővizsgálatokat. Akadhattak olyan tüneteink, amivel más esetben már felkerestünk volna egy orvost, de most az egészségügyi intézmények leterheltsége miatt inkább szőnyeg alá söpörtük azt a problémát, amit nem ítéltünk olyan sürgősnek. 2021-ben sorra kell kerülniük az elmaradt vizsgálatoknak, beavatkozásoknak még akkor is, ha az egészségügyi intézmények leterheltsége a betegek, majd az oltások miatt csak sokára enyhül.

Itt a lehetőség egészségünk biztosításra!

Ha eddig még nem tettük meg, nézzük át a lehetőségeinket, hiszen akár jól is járhatunk. Egyesületünk, a Biztosítsd az Egészséged Egyesület tagjaként a tagsági programok keretében, igényeinkhez leginkább igazodó ellátás csomagot választhatunk, így nem is lesz felesleges kiadásunk.

Amennyiben nem vagyunk benne biztosak, hogy kell -e orvoshoz fordulnunk egy tünettel, ezt egyszerűen megoldhatjuk egy videókonzultációval is, melynek keretében szakorvos dönt a személyes megjelenés szükségességéről, így sokkal nyugodtabbak lehetünk, mintha magunk hoznánk meg a laikus döntést.

Igényelhető szolgáltatások a tagsági programokban:

  • Orvosi call center, videó konzultációs tanácsadás és betegjogi képviselet
  • Prevenció, diagnosztika, betegút menedzsment
  • Járóbeteg ellátás
  • Egynapos sebészet, fekvőbeteg ellátás

Érdemes megnézni az árakat, lehet, hogy meg fogsz lepődni rajtuk. Itt találod a tagsági programokat és a részletes leírásukat. További információkkal akár online konzultáció keretében is rendelkezésre állunk.

Tudatosabban az egészségért!

Természetesen a legfontosabb még mindig a prevenció, mert egészséges életmóddal:

  • számos betegség elkerülhető,
  • hangulatunk pozitívan befolyásolható,
  • általános állapotunk, közérzetünk javítható.

Mint már annyiszor, most is megemlítjük a rendszeres mozgást, az egészségesebb, természetesebb élelmiszerek előnyben részesítését, a elegendő folyadékbevitelt és nem utolsó sorban lelkünk ápolását is. Célkitűzésünk 2021-ben is, hogy segítsük tagjainkat az egészséges életmód gyakorlásában, ezért a jövőben is rendszeresen olvashatsz ezzel kapcsolatos információkat, tanácsokat, tippeket weboldalunk blogjában.

Tudj meg többet rólunk!