Két gyerekem van, akiket én viszek minden reggel az iskolába, majd a délutáni különórákra, és haza. Pörgős életet élek, nem tehetem meg, hogy elvesztegetem az időmet, de sajnos sokszor rákényszerültem már a több órás várakozásokra az orvosi rendelőkben. Nem szeretnék rengeteg pénzt kifizetni a magánorvosi szolgáltatásokért, és nem is tudom eldönteni, hogy ha baj van hova tudok azonnal szakértői segítséghez fordulni. Ezért olyan komplex segítségre van szükségem, ahol iránymutatást kaphatok a napi rohanó életvitel mellett, hogyan lehet az egészséges életmódra is odafigyelni, és ha orvosi ellátásra lenne szükségünk, hova, kihez fordulhatok várólista nélkül. Így találtam rá a Biztosítsd az Egészséged Egyesületre.

Az arany fokozatú tagsággal járó csoportos egészségbiztosítás keretében színvonalas egészségügyi szolgáltatást vehetek igénybe, az orvosi vizsgálatokat gyorsan, beutaló és várólista nélkül tudom elvégeztetni, amit éves szinten 300.000 forintig meg is térítenek. Ezáltal több időt tudok a családommal tölteni, másrészt megvan a biztonságérzetem, hogy megbízható szakorvosok segítségét vehetem igénybe. Nem egyszer használtam már ki a videókonzultációs asszisztencia szolgáltatást, mivel a két gyermekkel nehezen tudom megoldani, hogy 1-1 szakorvosi konzultáció miatt Budapestre felutazzunk.

Ha számodra is fontos az egészséges életmód és a szakértői segítség baj esetén, lépj velünk kapcsolatba!

Tevékenységünk három alappillérre épül, ami egyszerre ösztönöz, véd, segít és gyógyít: interaktív előadások, szemléletformáló életmódprogramok és a csoportos egészségbiztosítás, ami támogatást nyújt abban, ha egészségügyi ellátásra lenne szükségünk.

Tudj meg többet rólunk!