Group of happy tennis player handshaking after playing a tennis match. Respect, fairplay, sport concept.

Aktív sportolóként kiemelten fontos számomra az egészséges életmód. A baj viszont engem sem kerülhet el örökké. Ezért ha bármilyen vizsgálatra vagy beavatkozásra lenne szükségem egy sérülésből kifolyólag, csakis színvonalas egészségügyi szolgáltatást vehetek igénybe, ahol nem kell hosszasan várakoznom egy-egy kivizsgálásra.

Bokasérülésemkor az MRI vizsgálatot 5 munkanapon belül segített leszervezni a támogató tagsággal járó orvosi call center kapcsolattartója, akit a baleset megtörténte után azonnal felhívtam. Alapesetben több hónapos várólistára kellett volna számítanom. Az egyesületi támogatói szintű tagságom 250 000 Ft-ig fedezte a kivizsgálásaim, kezeléseim költségét, így minőségi kiszolgálás mellett a lehető legkisebb időszakra estem ki versenysportolói életemből.

A tagságért mindössze havi 1990 Ft-ot fizetek.

Ha számodra is fontos az egészséges életmód és a szakértői segítség baj esetén, lépj velünk kapcsolatba!

Tevékenységünk három alappillérre épül, ami egyszerre ösztönöz, véd, segít és gyógyít: interaktív előadások, szemléletformáló életmódprogramok és a csoportos egészségbiztosítás, ami támogatást nyújt abban, ha egészségügyi ellátásra lenne szükségünk.

Tudj meg többet rólunk!