Mature man at the gym doing exercise to stay healthy

Köztudott, hogy a szív- és érrendszeri betegség vezető halálok Magyarországon. Míg a többi európai országban 100 000 emberből átlagosan 423 hal meg évente szívbetegségben, addig Magyarországon szinte duplaannyi, több mint 790 ember. /Forrás: Eurostat/ Mivel lassan 50 éves leszek, úgy gondoltam, sokkal nagyobb hangsúlyt kell helyeznem az egészséges életmód valódi kialakítására, de elvesztem a manapság olyan gyorsan változó divatirányzatok között. Egy olyan megoldást kerestem, ahol komplex segítséget kaphatok az életkoromnak megfelelően táplálkozással, mozgással és egészségügyi szűrővizsgálatokkal kapcsolatban. Ezért csatlakoztam a Biztosítsd az Egészséged Egyesülethez.

Az online elérhető Dokit Okosan rizikó kalkulátor segítségével mindössze 2 perc alatt szembesülhettem vele, hogy a jelenlegi életmódom alapján sajnos magas kockázat mutatkozik a szív-, és érrendszeri megbetegedésekre vonatkozóan. Azonban ígéretet tettem magamnak, hogy látom felnőni a két csodálatos unokámat és jelen leszek az életük fontos pillanataiban!

Ma már heti rendszerességgel sportolok, követem az egyesület táplálkozási és személyi edző tanácsait, valamint eljárok az életkoromnak és egészségi állapotomnak megfelelő éves szűrővizsgálatokra is. Hatalmas biztonságot jelent számomra, hogy ha baj van, pár nap alatt juthatok hozzá magánorvosi intézmény keretei között olyan komoly vizsgálatokhoz, mint a CT vagy MRI és nem csak segítenek leszervezni az időpontot, hanem a támogatói szintű tagság keretében éves szinten 250.000 forintig meg is finanszírozzák!

A tagságért havonta mindössze 1990 Ft-ot fizetek – havi szinten egy pizza árát úgy gondolom, megér az egészségem biztonsága!

Ha számodra is fontos az egészséges életmód és a szakértői segítség baj esetén, lépj velünk kapcsolatba!

Tevékenységünk három alappillérre épül, ami egyszerre ösztönöz, véd, segít és gyógyít: interaktív előadások, szemléletformáló életmódprogramok és a csoportos egészségbiztosítás, ami támogatást nyújt abban, ha egészségügyi ellátásra lenne szükségünk.

Tudj meg többet rólunk!