mid adult woman on sofa staring at her mobile phone and biting nails. Horizontal shape, full length, copy space

Egészségtudatos embernek tartom magam, aki szeret mindig képben lenni a pontos diagnózissal. Idén töltöttem be a 40. életévemet és egyik nap kellemetlen mellkasi szúrást éreztem, ezért elmentem a háziorvoshoz beutalót kérni.  Több mint 5 hétre kaptam időpontot a kardiológián és a vizsgálat elvégzése után további türelmet kértek az eredménnyel kapcsolatban. Persze azonnal kíváncsiság fogott el, így utána olvastam az interneten a lehetséges diagnózisoknak. Elrémisztettek az elolvasott cikkek, ezért tűkön ülve vártam a leletet. Amikor megérkezett, gyorsan felbontottam a levelet, de egy szót sem értettem belőle. Orvosi szakszöveg szerepelt benne. Szerencsére egyesületi tagságom által azonnal a 0-24 órában elérhető call centerhez fordulhattam, ahol orvossal konzultálhattam a leletről.

Ha számodra is fontos az egészséges életmód és a szakértői segítség baj esetén, én csak ajánlani tudom, a Biztosítsd az Egészséged Egyesületet.

Az alapszintű tagság éves díja mindössze 990 Ft, ami manapság egy kávéházban elfogyasztott tejes kávé árával egyezik meg. Ennyit áldoznál az egészségedre?

Tevékenységünk három alappillérre épül, ami egyszerre ösztönöz, véd, segít és gyógyít: interaktív előadások, szemléletformáló életmódprogramok és a csoportos egészségbiztosítás, ami támogatást nyújt abban, ha egészségügyi ellátásra lenne szükségünk.

Tudj meg többet rólunk!