Physiotherapist assisting patient to walk with walking frame in clinic

A kézilabda gyerekkorom óta a mindenem. Meccsek határozták meg a hétvégéim, az egész életem e körül forgott. Aztán volt az a bizonyos meccs. Pont félidő előtt rosszul lettem a pályán, összeestem. Az edzőmnek hála, aki azonnal elkezdte az újraélesztést, sikerült túlélnem az esetet, de hetekig kómában voltam. Újra kellett kezdenem járni, enni, beszélni tanulni, de már magam is látom a fejlődést. Sokat köszönhetek a Biztosítsd az Egészséged Egyesületnek, hogy azonnal profi kezekbe kerülhettem, egy kulturált magánkórházi ellátásban lehetett részem. A smaragd fokozatú tagság 5 millió Ft-os összegig fedezte a műtéttel járó kiadásaimat, ami nagy segítség volt számomra, mindezt magánkórházi keretek között. Nem csak a fekvőbeteg ellátás, hanem a gyógytorna, fizikoterápia lehetőségét is kihasználhatom igen kedvezményes áron.

A balesetig mindössze elővigyázatosság céljából fizettem a havi tagdíjat, és amikor megtörtént a baj, nem győztem elég hálás lenni magamnak, hogy előre gondolkodtam, mert ez sokszorosan megtérült. Mindenkinek ajánlom a csatlakozást, hiszen az én esetem is mutatja, hogy sohasem lehet tudni, mikor történik meg a baj.

Ha számodra is fontos az egészséges életmód és a szakértői segítség baj esetén, lépj velünk kapcsolatba!

Tevékenységünk három alappillérre épül, ami egyszerre ösztönöz, véd, segít és gyógyít: interaktív előadások, szemléletformáló életmódprogramok és a csoportos egészségbiztosítás, ami támogatást nyújt abban, ha egészségügyi ellátásra lenne szükségünk.

Tudj meg többet rólunk!